Praktiske Informationer

Folkeskoler, privatskoler, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelsesinstitutioner for børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet i forbindelse med skolebesøg.

Undervisningsforløb

Et undervisningsforløb på Energimuseet bookes ved at kontakte museets formidlingstjeneste på undervisning@energimuseet.dk, telefonisk: 8668 4211 eller bruge kontaktformularen her. Det kan være en god ide at booke i god tid.

Vi gør opmærksom på at en reservation ikke er endeligt bekræftet før modtagelsen af ​​ordrebekræftelsen.

Prisen for et undervisningsforløb afhænger af typen. Læs mere om de enkelte forløb her.

Ankomst til museet

Alle vores undervisningsforløb starter foran vores hovedbyg­ning. Her vil vores formidler møde jer. Vi vil bede jer ankomme til museet senest 15 minutter før jeres undervisning starter. De fleste undervisningsforløb foregår udendørs, så det er en god idé at medbringe påklædning i forhold til vejret.

Vi har mulighed for at åbne museet for skoler udenfor normal åbningstid. Derfor er det muligt at ankomme allerede fra kl. 8.30. Giv formidlingstjenesten besked om jeres ankomsttidspunkt.

I LearningLab i Tangebygningen kan I placere tasker og jakker. Vi gør opmærksom på at dette er på eget ansvar.

Frokost

I er velkommen til at spise jeres medbragte mad i LearningLab. Når vejret tillader det, er I også velkommen til at gå udenfor og nyde vores store område.

Det er muligt at bestille frokost i vores Café på forhånd. For priser og bestilling skal I kontakte formidlingstjenesten.

Hele skolen på tur

Vi tilbyder aktivitetsdage for hele skolen med forskellige oplevelser rundt på området. Kontakt os for at høre nærmere om muligheder og pris.

Viborg Kommune

For skoler i Viborg kommune er det muligt at søge støtte til kørsel gennem KLC Viborg på www.klcviborg.dk/transport