WEEKEND-AKTIVITETER

PROGRAM: 

HUSK : Alle over 15 år skal medbringe negativ coronatest eller coronapas.

Åbent kl. 10-16

11.00 – Lynshow i Bohrtåret – pg.a. restriktionerne omkring covid-19 er der et begrænset antal pladser, og det kræver billet for at få adgang.

12.00 – Prøv VR-briller, tag en tur i rummet med Andreas Mogensen.

13.00 –  Højt hår i Ørsted salen

14.00 – Lynshow i Bohrtåret – pg.a. restriktionerne omkring covid-19 er der et begrænset antal pladser, og det kræver billet for at få adgang.

15.00 – Højt hår i Ørsted salen

ENERGIVÆRKSTEDET i hovedbygningen er åbent fra kl. 10.30 – 15.30, her kan du med spændende spil, lege og forsøg teste dit eget energiforbrug og eksperimentere med, hvordan man får reduceret vores CO2 udledning med de aftalte 70 %. F.eks. kan man lave en strømtest, og spille vores SPIL OM KLIMA der nok skal få diskussionen om klima og forbrug i gang i familierne.

  • Gæt et fund fra samlingen – i vores hovedbygning har vi fundet en spændende genstand fra samlingen og vi hjælper dig gerne med at gætte hvad det er.
  • Oplev Klimaudstillingerne “Fremtiden er Grøn – Fremtiden er Dansk” og “Klima i forandring”.
  • Kig ind på Tangeværket, Danmarks største vandkraftværk, som har produceret grøn energi i mere end 100 år. I Tange bygningen finder du også Ørsted-loftet med fortællingen om H. C. Ørsted og mange små forsøg for pilfingre.
  • Tag på oplevelsestur med din smartphone og bliv klogere på Klima, Energi og Historie.
  • Besøg de tre Historiske HuseVindenergiens Hus og Elektricitetens Hus.