ER DU VORES NYE KOLLEGA ?

Til vores sæson i 2020 søger vi servicemedarbejdere og guider med opstart i uge 7.

Jobbet indebærer følgende:

Din vigtigste opgave vil være at sikre at vores gæster er glade og får en oplevelsesrig dag.

Nøgleordet er nærvær, hjælpsomhed og ansvar – i forhold til gæster som kollegaer. Du skal være nysgerrig på dine gæster.

Hvad gør forskellen for lige præcis denne gæst –Og du skal være modig og turde gå ud af din komfortzone og udfordre dig selv.  Fra sjov med de yngste til salg til de ældre.

Som ansat på Energimuseet vil du varetage følgende opgaver:

• Den personlige service med fokus på det gode værtskab – vi ser vores gæster
  • Betjene og servicere vores café gæster – herunder salg af mad og drikke
  • Afrydning af borde, opfyldning af varer samt rengøring
  • Betjening af billetsalg – herunder salg af billetter, årskort, information
  • Organisere og deltage i arrangementer, tilrettelagt for hele familier fx skoleferier og weekender
  • Åbne/ lukke udstillingsbygninger
  • Kasseopgørelse

Om dig:

Vi forestiller os at du er loyal, pålidelig, ansvarlig og viser initiativ.

Godt at vide:

Vi har travlt, når andre har fri og derfor er det vigtigt, at du er parat til at arbejde i weekenden og i ferieperioder, og at du kan træde til i tilfælde af sygdom.

Arbejdstid:

• Arbejdstiden er hovedsageligt i weekend, helligdage og i skolernes ferie
  • I tidsrummet fra kl. 09.00 -16.00, og i skolernes ferie indtil kl.17.00

Vi kan tilbyde:

Du bliver en del af et levende og socialt miljø med masser af gode kollegaer hvor vi vælger hinanden til.

Energimuseet er i rivende udvikling, hvor du bliver en del af vores succeshistorie hvor vi formidler den grønne omstilling igennem leg og læring.

Henvendelse:

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du vide mere om jobbet,

Er du velkommen til at kontakte Salgs -servicechef Irene Bak Kristensen pr. mail ibk@energimuseet.dk eller på tlf. 86684211 mellem kl.10.00 -14.00 på hverdage.

Ansøgning sendes til samme mailadresse, hvori du fortæller lidt om dig selv, samt motivation for at søge jobbet.

Samtaler afholdes løbende.