ER DU VORES NYE KOLLEGA ?

Til vores sæson i 2020 søger vi servicemedarbejdere og guider.

Din vigtigste opgave vil være at sikre, at vores gæster er glade og får en oplevelsesrig dag. Du er også en  god kollega, som hjælper, tager initiativ og ansvar.

Som ansat på Energimuseet vil du varetage følgende opgaver:

• Den personlige service med fokus på det gode værtskab – vi ser vores gæster
  • Betjene og servicere vores café gæster – herunder salg af mad og drikke
  • Afrydning af borde, opfyldning af varer samt rengøring
  • Betjening af billetsalg – herunder salg af billetter, årskort, information
  • Organisere og deltage i arrangementer, tilrettelagt for hele familier fx skoleferier og weekender
  • Åbne/ lukke udstillings bygninger
  • Kasseopgørelse

Hos os har vi travlt, når andre har fri og derfor er det vigtigt, at du er parat til at arbejde i weekenden og i ferieperioder, og at du kan træde til i tilfælde af sygdom.

• Arbejdstiden er primært i weekend, helligdage og i skolernes ferie

Du bliver en del af et levende og socialt miljø med masser af gode kollegaer hvor vi vælger hinanden til.

Energimuseet er i rivende udvikling, hvor du bliver en del af vores succeshistorie hvor vi formidler den grønne omstilling igennem leg og læring.

Hvis du vil vide mere om jobbet kan du Er du velkommen at kontakte Salgs -servicechef Irene Bak Kristensen pr. mail ibk@energimuseet.dk eller på tlf. 86684211 mellem kl. 10.00 -14.00 på hverdage.

Ansøgning sendes til samme mailadresse, hvori du fortæller lidt om dig selv, samt motivation for at søge jobbet.

Samtaler afholdes løbende.