VI SØGER FORMIDLERE / GUIDER

Vi søger formidlere, som har let til smil
Personalet på Energimuseet er en helt afgørende del af gæstens oplevelse og vores ansigt udadtil. Derfor lægger vi vægt på, at du har udstråling og altid møder vores gæster med et smil. Du vil komme til at formidle naturvidenskab på mange niveauer, f.eks. via undervisning, rundvisninger og som guide, samtidig med at du også skal være en del af teamet som servicere vores gæster både i billetsalg og butik.

Formidlerjobbet er et studiejob og kræver en relevant baggrund (f.eks. at du læser fysik, kemi, biologi, samfundsfag eller til lærer) eller måske en helt anden relevant erfaring. Det vil tage tid at lære dig op, så derfor forventer vi, at du kan se dig selv som en del af Energimuseets team i flere år.

Vi hjælper dig
Vi hjælper dig med at få den nødvendige viden, men det er vigtigt, at du har forståelse og interesse for natur, samfund og den grønne omstilling og kan lide at være sammen med mange mennesker. I første omgang har vi sat to dage af til oplæring inden sæsonstart (som er til påske).

Vil du være med på rejsen mod at blive Danmarks oplevelsescenter for den grønne omstilling.
Vi kan tilbyde et attraktivt studiejob med store oplevelser og masser af ansvar. Du vil indgå i et engageret team og opgaverne vil omfatte alt fra formidling til museets mange gæster til undervisning af skoleelever – både på Energimuseet og ude på skolerne – , billetsalg og deltagelse i events og spændende aktiviteter.

Mængden af vagter vil variere og kan foregå både på museet og ude af huset. Du kan forvente at skulle indgå i et team med en turnusfordeling af weekendvagter, samtidig med at du vil være en del af det faste team i skoleferier, samtidig med at der kan være opgaver på hverdage.

Om os

Energimuseet har årligt ca. 45.000 gæster. Vi har sæsonåbent for turister fra påske og frem til efterårsferien – imens der er åbent for undervisning, og for erhvervsgæster med møder og konferencer hele året.

Send din ansøgning incl. CV og foto  til Maria Schaldemose på msk@energimuseet.dk senest den 17. februar 2019.