VI SØGER SERVICEPERSONALE

Vi søger kollegaer som har let til smil
Personalet på Energimuseet er en helt afgørende del af gæstens oplevelse og vores ansigt udadtil. Derfor lægger vi vægt på, at du har udstråling og altid møder vores gæster med et smil.

Du skal f.eks. hjælpe til i forbindelse med gæsteaktiviteter, samtidig med at du også skal være en del af teamet som servicere vores gæster både i billetsalg og butik.

Vi hjælper dig
Vi hjælper dig med at få den nødvendige viden, men det er vigtigt, at du kan lide at være sammen med mange mennesker.

Vil du være med på rejsen mod at blive Danmarks oplevelsescenter for den grønne omstilling.
Vi kan tilbyde et attraktivt studiejob med store oplevelser og masser af ansvar. Du vil indgå i et engageret team og opgaverne vil omfatte alt fra formidling til museets mange gæster til billetsalg og deltagelse i events og spændende aktiviteter.

Du kan forvente at skulle indgå i et team med en turnusfordeling af weekendvagter, du vil være en del af det faste team i skoleferier, samtidig med at der kan være opgaver på hverdage.

Om os

Energimuseet har årligt ca. 45.000 gæster. Vi har sæsonåbent for turister fra påske og frem til efterårsferien – imens der er åbent for undervisning, og for erhvervsgæster med møder og konferencer hele året.

Send din ansøgning incl. CV og foto til info@energimuseet.dk