SPÆNDENDE JOB PÅ ENERGIMUSEET

Vi søger en dedikeret formidler til den grønne omstilling

Energimuseet har store planer for fremtiden og søger en formidler til at være med på rejsen mod at blive Danmarks oplevelsescenter for den grønne omstilling. Du vil få en vigtig rolle i formidlingen af den grønne omstilling i Danmark. Vi vil ikke kun lave professionel formidling og undervisning, men i lige så høj grad udvikle nye formidlingsprojekter og undervisningsforløb – både på museet og rundt i landet.

Energimuseets formidlingstjeneste formidler den grønne omstilling til alle museets gæster – såvel weekend- og ferieturister som forretningsfolk og elever. Formidlingen foregår i naturen omkring Gudenåen og Danmarks største vandkraftværk, Tangeværket samt i museets udstillinger.

Vi søger en person med formidlings- eller undervisningserfaring og med rigtig gode samarbejdsevner. Det er afgørende, at opgaverne løses i samarbejde med museets forskellige afdelinger og med eksterne samarbejdspartnere.

Primære opgaver, der skal varetages:

• Undervisning på alle uddannelsestrin fra børnehave til ungdomsuddannelse
  • Formidling til museets gæster, primært børnefamilier
  • Udvikling af nye formidlingsprojekter og undervisningsforløb
  • Drift (koordination med lærere, booking, planlægning, projektstyring, fundraising mv.)
  • Planlægning og afvikling af events såsom Naturvidenskabsfestival og ferieaktiviteter

Din personlige og uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal kunne arbejde selvstændigt og hurtigt sætte dig ind i nye vidensområder. Du skal kunne formidle den grønne omstilling levende, inddragende og i øjenhøjde med vores forskellige målgrupper og bruge naturen aktivt i din formidling. Vi forventer, at du er serviceorienteret og en ægte holdspiller, som forstår og tager aktivt del i de mange forskellige opgaver, der findes på en attraktion.

Udviklingsarbejdet indbefatter hele processen fra idéudvikling til projektstyring, eventuel fundraising og drift.

Det er essentielt for museets vision, at alle vores gæster får en levende og professionel formidling. Som formidler vil du derfor være en aktiv del af museets gæsteaktiviteter og indgå i bl.a. weekend- og ferieaktiviteter fra påsken til efterårsferien sammen med timelønnede guider og servicepersonale, hvorfor der skal forventes arbejde ca. én weekend pr. måned i denne periode.

Ansøgningsfrist søndag den 11. november 2018 til formidlingstjenestens leder Maria Schaldemose på msk@energimuseet.dk skriv “Ansøgning formidling” i emnefeltet. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Maria på tlf. 2615 6040. Vi forventer at afholde samtaler 14.-16. november.

Der er tale om en fuldtidsstilling til ansættelse per 1. januar 2019 eller snarest derefter. Løn efter nærmere aftale.