KLIMA UDSTILLING

LIV I FORANDRING er Energimuseets udstilling om en verden i forandring.

Klimaet skaber nye vilkår for både mennesker og naturen. Vi kigger på konsekvenser, vores vaner, det vi gør og det vi kan gøre.

Udstillingen kan opleves flere steder på museets 15.000 kvadratmeter store område. Her vil du blandt andet støde på nogle af de konsekvenser, klimaforandringerne allerede har medført i verden omkring os, når du går en tur igennem skoven.

I Tangeværket kan du blive lidt klogere på CO2 og drivhuseffekten og på, hvad det gør ved vores klode. Og på et stor udendørs område finder du de kolde fakta og den gode inspiration til handling.

Det, vi siger, og det, vi gør, er ikke nødvendigvis det samme. Hverken når det gælder klimavaner eller forbrug. Det er lidt barsk, når man sådan for alvor skal kigge på sig selv – som en helt almindelig dansk forbruger – med bolig, tv, bil, sociale medier, hobby og alt det andet.

Vidste du fx, at du som indbygger i Danmark har et af verdens højeste forbrug af CO2? Måske skal ambitionen være at skære ned på den – med denne udstilling vil vi gerne inspirere til handling.

Klimaudstillingen vil løbende blive suppleret med aktiviteter og vi  udfordrer de voksne! Vi håber, KLIMATERNINGEN vil hjælpe, når de voksne slår om, hvilke tiltag de skal sætte i gang efter besøget på Energimuseet.