STRESSFRIE OPLEVELSER

Med et sæsonkort til Energimuseet får du ½ pris på entre ved Mønsted Kalkgruber og Verdenskortet.

Stressfrie Oplevelser er overskriften for et nyt samarbejde mellem Energimuseet, Mønsted Kalkgruber og Verdenskortet  – 3 attraktioner som alle ligger i Viborg Kommune og med kort afstand mellem hinanden.

Overskriften Stressfrie Oplevelser fortæller hvad vi er.

Nemlig skønne steder med masser af plads, gode nærende oplevelser, plads og rum til fordybelse på tværs af generationer hvor der kan  leges, udveksles viden og erfaring. I kan købe god mad, eller medbringe jeres egen madkurv og uanset alder er der plads til alle. Bedstefar kan sidde og hygge sig imens ungerne boltre sig på legepladsen. Vi fokuserer mere på fordybelse, samvær, latter og hygge end fuld fart frem.

Vores samarbejde betyder også, at hvis du har købt et sæsonkort hos Energimuseet, kan du komme ind til ½ pris ved Verdenskortet og Mønsted Kalkgruber og kommer du med et sæsonkort fra dem, kan du komme ind til ½ pris her hos os.

Samarbejdet er støttet af Viborg Kommune.