SOMMERFERIEPAS VIBORG

SOMMERFERIEPASSET GÆLDER RESTEN AF SÆSON 2020 PÅ ENERGIMUSEET.

Op til sommerferien bevilgede regeringen 3,8 mio. til Viborg Kommune til sjove og spændende oplevelser til børn og unge, som kunne have brug for en ekstra god oplevelse i sommerferien. I Viborg kommune fik 2000 udvalgte børn og unge tilsendt et sommerferiepas, som de kunne benyttet til et hav af oplevelser ved forskellige institutioner og attraktioner i kommunen i sommerferien.

På Energimuseet har vi været en del tilbuddet og næsten 700 børn, unge og deres forældre har benyttet sommerferiepasset til et besøg på Energimuseet i løbet af sommerferien.

Vi synes, at det har været et fantastisk initiativ som har givet glæde og gode oplevelser til rigtig mange. Vi har derfor besluttet, at der også skal være gode oplevelser til gruppen efter sommerferien. Så hvis du har et sommerferiepas,  så gem det ! For det giver  gratis adgang for indehaveren af passet og forældre til Energimuseet resten af sæsonen, hvilket vil sige til og med efterårsferien i uge 42.