NY DIREKTØR PÅ ENERGIMUSEET

Energimuseet har ansat ny direktør og det bliver den 53-årige Teo Geer, som fra den 1. november sætter sig i direktørstolen, oplyser formand for Energimuseet Claus Møller.

Teo Geer, kommer med stor erfaring og en alsidig baggrund. Han er uddannet økonom fra Århus Universitet med etnografi som bifag, og kommer senest fra en stilling som Head of Application Center & Project execution ved Grundfos BioBooster, hvor han primært har arbejdet med større offentlige projekter på udviklingsplan.

Med Teo får vi en direktør, som har et indgående kendskab til energisektoren, erfaring med udvikling af store projekter og et brændende engagement i klima og den grønne omstilling. Teo skal sammen med den øvrige ledelse være med til at sætte turbo på udviklingen af Energimuseet til fremtidens oplevelses- og formidlingscenter med den grønne omstilling i fokus. I den forbindelse har bestyrelsen netop igangsat et samarbejde med arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group – BIG, om at skitsere, hvordan museet kan udvikles på den nuværende placering ved Tangeværket og Gudenåen” siger bestyrelsesformand Claus Møller.

Teo Geer, som netop er flyttet fra Århus C. til Eskerod på Djursland, glæder sig til at komme i gang på Energimuseet:

Energimuseet er en fascinerende virksomhed, som udover at være et museum, også er en attraktion, et formidlings- og videnscenter og et mødested. Der opereres på mange platforme, både lokalt, regionalt og nationalt og med mange interessenter. Bestyrelsen har udstukket en spændende vision for fremtiden, som jeg glæder mig til at arbejde videre med. ”, siger han.