VANDREUDSTILLING MED FREMTIDENS ENERGIPROJEKTER

Tyresæd, energi-øer og genbrug af skolemøbler
… det er blot nogle få af fremtidens energiprojekter, som man kan blive klogere på i en ny vandreudstilling fra Energimuseet

Energimuseets nye vandreudstilling FREMTIDEN ER GRØN – FREMTIDEN ER DANSK blev indviet i forbindelse Aalborg Bæredygtighedsfestival i september 2018.

Udstillingen viser 24 af de mest spændende og innovative grønne projekter, som er under udvikling på danske universiteter og virksomheder. Det er projekter, der spænder lige fra tyresæd, over en energi-ø til solcelletage og genbrug af skolemøbler og som samlet set sender et signal om, at Danmark ligger i front, når det gælder udvikling af grønne løsninger, og at der stadig er håb derude.

Energimuseet efterlyste i efteråret 2017 ideer og projekter til vandreudstillingen og ud af mere end 130 forslag, er 24 blevet udvalgt til de 13 pyloner som fra på lørdag og frem til efterårsferien kan ses på havnefronten i Aalborg.

En stor donation fra Hedeselskabet har gjort det muligt at få udstillingen på landsturné, og i 2019 vil den kunne opleves flere forskellige steder i Danmark.