VI SØGER FORMIDLERE

Brænder du for naturvidenskab og elsker du at være sammen med mennesker ?

Så søger Energimuseet engagerede og servicemindede formidlere til sæson 2021.

Som formidler på Energimuseet skal du primært stå til rådighed i forbindelse ferier og helligdage.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet formidling til gæster om klima og CO2 aftryk, lynshow i Bohrtårnet med vores 1.000.000 v Teslaspole og rundvisninger. Du vil også være en del af den daglige drift, hvor du skal sælge billetter, hjælpe med rengøringen og rydde op i cafeen.

Om Energimuseet:

Energimuseet har en meget lang tradition for at arbejde med formidling og er et typisk science museum, hvor mere end 50 % af de besøgende er unge under 18 år. Energimuseet har sin beliggenhed ved Tange Sø, hvor vi ligger ved Danmarks største vandkraftværk. Energi er vores faglige omdrejningspunkt og vores formidling tager sit udgangspunkt i den grønne omstilling med fokus på bæredygtig energiproduktion og forbrug, energilagring, samt den enkeltes CO2 aftryk.

Du kan læse mere om stillingen her.

Send din ansøgning til info@energimuseet.dk