ENGINEERING DAY FOR 6.-7. KLASSER I UGE 45

6.-og 7. klassetrin kan være med til at finde smarte løsninger på hverdagens klimaudfordringer på Energimuseet i uge 45.

Engineering Day  skal være med til at styrke den grønne omstilling ved at udvikle teknologiske løsninger som gør noget godt for klimaet. På Energimuseet står dagene i bæredygtighedens tegn og vi skal arbejde med at finde på smarte løsninger på nogle at hverdagens klimamæssige udfordringer.

I kan deltage som klasse og vi vil guide jer igennem en dag med engineering i centrum, hvor I kommer til at arbejde med idegenerering, udvikling og afprøvning for til sidst at stå med jeres egen prototype på jeres teknologiske vidunder, som kan være med til at redde en lille del af verdenen.

Vi kan have en enkelt klasse af gangen og der er derfor begrænsede pladser. Kontakt vores formidlingsafdeling på undervisning@energimuseet.dk for booking.

ENGINEERING DAY

Periode: Uge 45, 2020