“DET SMARTE KLASSELOKALE”

UPDATE: Alle workshops er  booket

Hvilke løsninger og bud har danske elever på fremtidens grønne bæredygtige samfund?

Med filmkonkurrencen “Det Smarte Klasselokale” ønsker Lommefilm og Energimuseet at skabe en legende tilgang til en kompleks problemstilling. Filmkonkurrencen er målrettet elever i 4. – 6. klasse i NRGi´s forsyningsområde (Østjylland) og gør den grønne omstilling nærværende og sætter fokus på elevernes konkrete handlemuligheder.

Vi afvikler ialt 15 workshops i “Det Smarte Klasselokale” – hvor formidlere fra Lommefilm og Energimuseet kommer ud og besøger din klasse. Det er naturligvis gratis at deltage.

På workshoppen vil Lommefilm og Energimuseet gøre eleverne til klima-ingeniører for en dag. Gennem innovative designprocesser beder vi eleverne komme med deres kreative bud på fremtidens Smarte Klasselokale, hvor elementer som vand, lys, luft og støj styres gennem teknologiske løsninger. Eleverne producerer prototyper med pap, saks og lim, som de pitcher på film optaget på iPads. Filmene indgår i en filmkonkurrence, der forankrer grøn omstilling, bæredygtighed og innovation i klassen og formidler et svært emne i øjenhøjde med eleverne.

Det Smarte Klasselokale

Lige før sommerferien fik vi en god nyhed. NRGi´s værdipulje havde valgt at støtte vores og Energimuseets filmkonkurrence “Det Smarte Klasselokale”, der sætter fokus på grøn omstilling og bæredygtighed i klasselokalet. Konkurrencen er for 4. – 6. klasser i NRGi´s forsyningsområde (Østjylland) og vi udbyder 15 gratis workshops til de hurtige og de heldige. Kåre og Emil er dommere i konkurrencen som du kan tilmelde dig her: http://lommefilm.dk/om-lommefilm/det-smarte-klasselokale/

Slået op af Lommefilm i Mandag den 19. august 2019