DAGTILBUD TIL BØRNEHAVER, DAGPLEJERE OG VUGGESTUER

Mød Energinissen

Tag børnene med til en dag med jule- og udendørsaktiviteter på Energimuseet. Vi går på jagt i naturens skattekiste efter ting fra krattet og skoven og laver bæredygtig julepynt til juletræet. Herefter er børnene med til at bygge et bål, som vi varmer æbleskiver på. Rundt om bålet hører børnene fortællingen, om Energimuseets nisse som bliver til ild, når den er vred, til vand når den er nysgerrig og til vind når den er ivrig

Dagen foregår udendørs, der er adgang til toiletter indendørs. Madpakker kan opbevares i køleskab, og der er madrasser så børnene kan sove middagslur i Lavuu-teltet.

Periode:    Forløbet kan bookes fra d. 26. november til d. 21. december.

Varighed: 2 til 5 timer – vi planlægger dagen sammen med jer.

Maks:       30 deltagere

Pris:         Kr. 400,- .  (Gratis for børnehaver, dagplejere og vuggestuer i Viborg Kommune)

Praktisk: Forløbet foregår udenfor. Der er toiletter indendørs. Det er muligt at opbevare madpakker i køleskab. Vi har madrasser, så der er mulighed for at sove middagslur på i vores lavutelt.

For booking skriv her