VI PASSER PÅ HINANDEN

På Energimuseet følger vi myndighedernes anbefalinger for at hindre spredning af corona-virus.

• Der er opsat håndsprit i hovedbygningen og i alle udstillinger.
  • Der er begrænset plads i forbindelse med gennemførelse af lynshow, så husk at få en billet i billetsalget.
  • Hvis man opholder sig i hovedbygningen (ved billetsalg, shop og cafe) skal alle gående og stående over 12 år bære mundbind. Når man sidder ned i cafeen er det ikke nødvendigt. I de øvrige bygninger og udstillinger er der ikke krav om mundbind.
  • Vi booker max 3 klasser ind om dagen i forbindelse med undervisningsforløb.
  • Hvis man som skole kommer på egen hånd og ikke skal have undervisning, beder vi om, at man adviserer os om ankomst.

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå smittespredning, men vi har brug for at vi alle hjælper hinanden. Så hold afstand og husk at vaske- og spritte dine hænder.

På Energimuseet er der masser af plads, vi har 15.000 m2  udendørs areal i fantastiske omgivelser og hele 8 udstillingsbygninger, så her er plads til alle.

Vi opfordrer alle gæster til at følge myndighedernes råd om forebyggelse af smitte:

• Vask hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i ærmet
  • Hold afstand
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer på sygdom

Læs mere på myndighedernes fælles side om coronavirus