Rundvisning for grupper

Pga. Corona – COVID19 er det ikke muligt at booke rundvisninger på Energimuseet i 2020. Vi kan til gengæld anbefale, at man benytter sin smartphone og bruger den som guide på vores tre oplevelsesture som handler om Energi, Klima og Historie og som med lyd, billeder og beskrivelser bringer jer rundt på området.

Oplevelses-ture med din smartphone

 

 

Energimuseet tilbyder rundvisning til grupper.

En rundvisning på museet tager ca. 45 minutter og skal bestilles i god tid (min. 2 uger i forvejen). Der betales normal entré: 120 kr. for voksne og ved grupper (flere end 10 betalende) 90 kr. pr. person. 

En rundvisning på hverdage kl. 10.00 – 16.00 koster 850 kr. og Helligdage samt lørdag/søndag 1250 kr.  Der kan deltage op til 30 personer pr. guide.  

TANGEVÆRKET
Med spændende fortællinger om etablering af Tangeværket, Tange sø, Gudenåen og vandkraft.

DET HISTORISKE HUS
Det historiske hus er en rundvisning i Energimuseets tidstypiske boliger, opført af Gudenåcentralen. Der er fokus på elektricitetens betydning for udviklingen i de danske hjem og specielt på, hvad det har betydet for den danske kvindes indtog på arbejdsmarkedet. Vi kommer rundt om vaskehuse, sjove el-apparater og ikke mindst fjernsynet.

LYNSHOW
Her får I jeres helt private lyn- og tordenshow i Niels Bohr Tårnet.