Energimuseet forbinder fortid med nutid og fremtid og  fyldt med fortællinger der forbinder på tværs af generationer.

Energimuseet har oplevelser for hele familien. I de mange udstillinger er der eksperimenter, leg og forsøg for hele familien, alt sammen  noget som er med til at gøre alle lidt klogere på klima, energi og den grønne omstilling.

Vi formilder energiens historie og den grønne omstilling. Det gør vi særligt med fokus på FN-verdensmål nr. 7, Vedvarende energi og Verdensmål nr. 12, Ansvarlig forbrug og produktion. Museet forbinder fortid med nutid og fremtid og er fyldt med fortællinger der forbinder på tværs af generationer.

I 2021 slår  vi dørene op til vores nyindrettede Ørsted Sal, hvor man ved spændende spil, lege og forsøg kan teste sit eget energiforbrug og eksperimentere med, hvordan man får reduceret vores CO2 udledning.  F.eks. kan man lave en strømtest, og spille vores nye SPIL OM KLIMA,  der nok skal få diskussionen om klima og forbrug i gang i familierne.

I kan også hente vores skattejagt ned på jeres smartphone og tage på eventyr i området. Hele familien kan være med til at løse opgaver og svare på de mange spørgsmål.

Museets udstillinger finder du i 7 forskellige bygninger samt i parken og skoven der forbinder dem.

På Energimuseet er der masser af plads til at lade af eller op.