Sommerferie på museet

Energi, oplevelser, klima og familietid. 

På Energimuseet har vi masser af plads, både ude og inde, så de er ikke nødvendigt med billetreservation eller forhåndsbestilling. 

Igen kan vi igen i år byde på et væld af aktivitet på vores 15.000 m2 store område.  bl.a. mulighed for at få en hårrejsende oplevelse, smage på bæredygtig mad i Energihaven, opleve vores Lynshow, gå på oplevelses-safari ved hjælp af din mobiltelefon eller lave din egen vindmølle som du kan få med hjem. 

DAGSPROGRAM 29. juni – 9. august – åbent alle dage kl. 10-17

11.00                 Smag på fremtiden – Smagsprøver på bæredygtig mad i Energihaven

11.30                 Lynshow i Bohrtårnet (Pga. COVID-19 er er pladsbegrænsning, der gennemføres 3 shows med 15 minutters interval, deltagelse kræver, at du har en billet)

12.30                 En Hårrejsende oplevelse i Ørsted Salen

13.30                 Smag på fremtiden – Smagsprøver på bæredygtig mad i Energihaven

13.30                 Leg med sæbebobler                Energihaven

14.00                Lynshow i Bohrtårnet (Pga. COVID-19 er er pladsbegrænsning, der gennemføres 3 shows med 15 minutters interval, deltagelse kræver, at du har en billet)

15.30                 En Hårrejsende oplevelse i Ørsted Salen

Alle dage

  • Oplevelses-ture med din smartphone – vælg mellem Historie, Energi og Klima – eller snup dem alle.
  • ET FUND FRA SAMLINGEN – UGENS GENSTAND. Vi har været i gemmerne og udstillet ugens genstand, kan i sammen gætte hvad det er og hvad det har været brugt til.
  • Byg din egen vindmølle i Ørstedsalen og test den i Energihaven
  • Se udstillingen ”fremtiden er grøn – fremtiden er dansk”, som viser hvilke grønne og bæredygtige projekter der arbejdes med i danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner.
  • Oplev klimaudstillingen ”Liv i forandring” om danskernes co2 forbrug og slå et slag for klimaet
  • Mooncarbane, legepladser, trampoliner og masser af aktiviteter for børn.
  • Derudover er alle vores udstillinger selvfølgelig åbne. Besøg a. d3 historiske Huse og Vindenergiens Hus der har fået en makeover i løbet af vinteren eller lad din nysgerrighed om elektricitet og de store fysikeres opdagelser få frit løb på Ørstedloftet.