Børnehaver / Dagplejere

Vi kan tilbyde følgende aktiviteter til dagtilbud, børnehaver og dagplejere. Der er gratis entre i forbindelse med undervisning.  For booking skriv til undervisning@energimuseet.dk

For institutioner i Viborg Kommune er det muligt at søge tilskud til transport via dette link  www.klcviborg.dk/transport 


ENERGI CIRKLER

Et besøg i Energihaven handler om energicirkler. Børnene deltager aktivt, når vi følger efter energien i haven fra solen til planterne til gederne til biogasanlægget. Besøget indeholder bål, og i lavvuteltet fortæller vi om energi.

Klassetrin: dagtilbud    Varighed: en time, maks. 30 deltagere      Pris: 600 kr.


LYN OG TORDEN

Hør om lyn og torden og få højt hår i Niels Bohr Tårnet. Vi sætter gang i opfinderen Niels Bohrs store maskine, så den laver flotte gnister. Bagefter hører vi, hvordan Nikola Teslas kat gav Nikolas gode ideer om strøm, og ser hans maskine lave lyn.

Klassetrin: dagtilbud     Varighed: en halv time, maks. 70 deltagere    Pris: 350 kr.


SÆBEBOBLEKONGER

Pust til og lav jeres egne store sæbebobler. Vi sætter udstyr og sæbeboblevand frem til jer, så I kan hygge jer og lege med de mange bobler på Energimuseets naturskønne område. Udfordr hinanden - hvem kan lave den største? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Klassetrin: dagtilbud     Mængde: 3 liter    Pris: 150 kr.