Særudstillinger

Årets udstilling
Grønt Gods - hvem og hvad udleder mest CO2?

"Banebrydende, forfriskende og anderledes" - det er blot nogle af de supperlativer, som Midtjyllands Avis bruger i deres anmeldelse af museets nye udstilling.
Udstillingen er utraditionel i det den fysisk befinder sig på parkeringspladsen, hvor i alt 4 containere fortæller historien om varens vej ud til forbrugeren. Derudover indgår en lastbil med hænger i udstillingen, hvor man har mulighed for at komme ind i førerhuset. Udstillingen lægger op til, at man får en øjenåbner i forhold til, hvad man eventuelt selv kan gøre i forhold til at skåne miljøet - og hvem ved - måske bliver du overrasket over nogle af konklusionerne ...

Blackout! - hvad sker der når lyset går ud?

Vi har valgt at forlænge sidste års særudstilling som publikum derfor har mulighed for at se eller gense.
Det danske elsystem er et af verdens sikreste, men alligevel kan hackerangreb, lynnedslag og tekniske fejl lamme elsystemet og dermed samfundet. Vores mange elektriske apparater og IT-systemer har gjort os sårbare - og hvad sker der, hvis systemet svigter?

I udstillingen Blackout! kan du opleve, hvad der sker, hvis katastrofen indtræffer: Metroen går i stå, elevatorer stopper, vandforsyningen er truet, telefonsystemet er tæt på at bryde sammen. Dankortterminaler og dermed al handel går i sort. I Danmark er vi kendt for vores solidaritet, men holder den stadig efter 48 timer uden strøm?

Comments are closed.