Dagens
program

Dags -og weekendprogram på Energimuseet

Her kan du læse om vores program i hverdagene og i weekenderne. Vi forbeholder os dog ret til ændringer i programmerne.

Program i hverdagene

Kl. 12.00 spektakulært lynshow

Weekendprogram

Lørdag d. 24. september

Kl. 13.00 spektakulært lynshow i Bohrtårnet

Kl. 15.00 spektakulært lynshow i Bohrtårnet

Kl. 16.00 demonstration af dampmaskinen i Elektricitetens Hus (bygning 8)

Søndag d. 25. september

Kl. 13.00 spektakulært lynshow i Bohrtårnet

Kl. 15.00 spektakulært lynshow i Bohrtårnet

Kl. 16.00 demonstration af dampmaskinen i Elektricitetens Hus (bygning 8)

Klap og hyg om vores geder - Vi har fået i alt 4 geder - 3 hanner og 1 hun - dem må man gerne gå ind og klappe og lege med. Gederne er en del af det ude område, som vi er ved at etablere i forbindelse med hovedbygningen. På sigt skal gederne indgå i et lukket økosystem som kan være ét af mange bud på, hvorfra fremtidens energi skal komme.

Leg & spil - Der vil være mulighed for en rask vandkamp de dage, hvor vejret tillader det, og man har lyst til at blive våd. Vi har nemlig lavet et område, hvor der er rig mulighed for at lege med vandkanoner, som du kan låne af os. Desuden kan man udfordre hinanden i stangtennis, crocket og andre spil.

Lynshow - Noget af det allermest populære på museet er vores lynshow, der varetages af vores fantastiske, medlevende og dygtige formidlere. Lynshowet er en spændende fortælling om Tesla Spolen og Niels Bohrs Van de Graff generator. Det hele kulminerer med, at der bliver lavet kunstige flotte lyn og til sidst kan de, der ønsker det blive elektrisk opladet og få strithår til stor morskab for publikum.

Demonstration og introduktion til Dampmaskinen - museets formidlere fortæller på medlevende vis historien om dampmaskinen, der er udstillet i Elektricitetens Hus. Som en del af dette indslag bliver der sat fut i den gamle maskine.

Skattejagt - Gå på opdagelse på museets 15.000 m2 store område. Det kan du gøre ved at aktivere vores skattejagt og deltage i konkurrencen om et gavekort til Lalandia på 5.000,-. Husk det kræver, at du har din smartphone med. Skattejagten er en super god måde at lære området at kende på, og det er en aktivitet, man som familie kan gøre sammen - alle kan nemlig være med på de opgaver, man bliver stillet overfor.

Lækkerier i caféen - Energimuseets café har naturligvis åbent hver dag, og Jonas og Anders har altid noget lækkert på menuen. Husk også at vores café hellere end gerne laver mad til fødselsdage, større fester eller familiesammenkomster, som man enten kan holde i museets flotte lokaler eller i form af ud-af-huset. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

 

Comments are closed.