Dagens
program

Efterårsferieaktiviteter

Hele uge 42 er dedikeret til mad & energi. Der er masse af fede aktiviteter for HELE familien.

Vi har også lavet et hyggeligt folkekøkken med masser af lækkerier, som du kan nyde i vores hovedbygning under jeres besøg.

Klik her for at læse mere om efterårsaktiviteterne

Klap og hyg om vores geder - Vi har fået i alt 4 geder - 3 hanner og 1 hun - dem må man gerne gå ind og klappe og lege med. Gederne er en del af det ude område, som vi er ved at etablere i forbindelse med hovedbygningen. På sigt skal gederne indgå i et lukket økosystem som kan være ét af mange bud på, hvorfra fremtidens energi skal komme.

Leg & spil - Der vil være mulighed for en rask vandkamp de dage, hvor vejret tillader det, og man har lyst til at blive våd. Vi har nemlig lavet et område, hvor der er rig mulighed for at lege med vandkanoner, som du kan låne af os. Desuden kan man udfordre hinanden i stangtennis, crocket og andre spil.

Lynshow - Noget af det allermest populære på museet er vores lynshow, der varetages af vores fantastiske, medlevende og dygtige formidlere. Lynshowet er en spændende fortælling om Tesla Spolen og Niels Bohrs Van de Graff generator. Det hele kulminerer med, at der bliver lavet kunstige flotte lyn og til sidst kan de, der ønsker det blive elektrisk opladet og få strithår til stor morskab for publikum.

Skattejagt - Gå på opdagelse på museets 15.000 m2 store område. Det kan du gøre ved at aktivere vores skattejagt og deltage i konkurrencen om et gavekort til Lalandia på 5.000,-. Husk det kræver, at du har din smartphone med. Skattejagten er en super god måde at lære området at kende på, og det er en aktivitet, man som familie kan gøre sammen - alle kan nemlig være med på de opgaver, man bliver stillet overfor.

Lækkerier i caféen - Energimuseets café har naturligvis åbent hver dag, og Jonas og Anders har altid noget lækkert på menuen. Husk også at vores café hellere end gerne laver mad til fødselsdage, større fester eller familiesammenkomster, som man enten kan holde i museets flotte lokaler eller i form af ud-af-huset. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

 

Comments are closed.