Sæt hele
dagen af

Sæt gerne en hel dag af når du besøger Energimuseet. Der er masser af aktiviteter for alle generationer og du vil blive overrasket over hvor stort området er og hvor meget der er at se og opleve.

Det store område omkring Tangeværket, Gudenåen og Energimuseet er til både leg, ro, hygge og samvær.

Til børnene er der klatrevæg, mooncars, vandlegeplads og sandkasse som man kan boltre sig i og med. I energihaven kan man kigge ind til gederne og hele familien kan blive lidt klogere på biogas og lukkede kredsløb.

Der er hele 8 udstillingshuse;

I Tangebygningen kører turbinerne og på øverste etage finder du et eksperimentarium, hvor det ikke er fladskærme, ipads eller andre moderne gadgets man eksperimentere med. Til gengæld kan legebørn i alle aldre blive fascineret over magnetisme, elektricitet og naturens kræfter i de mange installationer, som i kan eksperimentere med.

RETRO er IN og i Elektricitetens hus og de historiske huse, er en tidslomme med el-apparater og hverdagsting fra elektricitets indtog frem til 2006.  TV, lamper, hospitalsudstyr, radio og meget, meget mere.

Vi har udstillinger om vind,  solenergi og meget, meget mere og i kan eksperimentere med de forskellige ting i de fleste af udstillingerne. Som det eneste sted i verden har vi verdens første havvindmølle, Bohrs atomaccelerator og Gedser Møllen.

Vi serverer den lækreste hjemmelavede mad i vores cafe, men foretrækker i selv at medbringe mad-kurv er der masser af steder, både inden- og udendørs, hvor i kan sidde og nyde den.

Klik her for at følge os på Facebook

Comments are closed.