Selskaber for
private & foreninger

Energimuseets Café      

Hold jeres næste selskab, fødselsdag, bryllup eller et brag af en fest på Energimuseet. I samarbejde med Mefisto i Aarhus laver vi fantastisk lækker mad, hvor der er kælet for og tænkt på alle detaljer. Vi ligger lige midt i hjertet af Jylland og har noget af den smukkeste natur og Gudenåen som nabo. Vi skræddersyer dit arrangement ned til mindste detalje, og vi holder gerne museet åbent udenfor normal åbningstid.

Brunch April - juli 

Festbuffet April - Juli

Festmenu April - Juli

Brunch August - November

Festbuffet August - November

Festmenu August - November

Selskabsskort

Busselskaber og seniorgrupper

JULEFROKOST 2017

 

JA_Web

Jonas Ljungmann har ansvaret for køkkenet. Jona er oplært under mesterkokken Lars Kyllesbech fra Mefisto i Aarhus. Der bliver ikke gået på kompromis med noget!

Bord2_Web

Vi kan håndtere alt fra en lille hyggelig familiefrokost til den helt store fest med 3-retters menu, kaffe, kage festfyrværkeri. Og vi hjælper gerne til med gode idéer og planlægning.

Ude_Web

Vi tager gerne naturen i brug, når vi laver mad på Energimuseet. Vi vil også rigtig gerne fortælle historier om at lave mad, så hvis du er interesseret i det, er vi det helt rigtige valg.

Lyn_Web

De naturskønne omgivelser lægger op til, at man kombinerer festlig dag på Energimuseet eventuelt med en rundvisning eller måske "bare" vores populære lynshow i Bohr Tårnet - alt er muligt.

fisk_Web

Når vi laver mad, sørger vi altid for, at råvarerne er tilpasset årstiden, og vi går aldrig på  kompromis med kvaliteten af de råvarer, som vi bruger. Klik her for eksempler på menuer

FiskeT_Web

Ring eller send os en mail - og lad os hjælpe jer med at få en fantastisk dag på Energimuseet. Jonas Ljungmann er klar til at hjælpe.                               Tlf: 9386 4211                                       Mail: jonas@energimuseet.dk