Konferencer &
møder

Ny luft og energi til jeres møde    

Hold jeres næste møde, konference eller virksomhedsdag på Energimuseet. Vi tilbyder unikke og inspirerende lokaler i idylliske omgivelser med Gudenåen som nabo og frem for alt, er vi centralt placeret i hjertet af Jylland. I samarbejde med Mefisto Aarhus laver vi med med omtanke på miljøet og med særlig vægt på de rigtige råvarer, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nyrenoverede lokaler.

Klik her for få inspiration til afvikling af konferencer og møder på Energimuseet                                                                      For printvenlig version klik her

JA_Web

Jonas Ljungmann og Anders Høj har ansvaret for køkkenet. Begge er oplært under mesterkokken Lars Kyllesbech fra Mefisto i Aarhus. Der bliver ikke gået på kompromis med noget!

Borde_Web

Vi kan håndtere alt fra det lille eksklusive møde til større møder og konferencer, og vi har alt det av-udstyr der skal til. Hele arrangementet skræddersyes præcis til virksomhedens behov.

Ude_Web

Vi tager gerne naturen i brug, når vi laver mad på Energimuseet. Desuden er der også mulighed for at lave forløb, hvor mødedeltagerne aktivt deltager i madlavningen - både ude og inde.

Natur_Web

De naturskønne omgivelser lægger op til, at man kombinerer en mødedag med en aktivitet - enten ude i naturen - eller med en rundvisning på museet. Det er altid godt med et afbræk.

Boeuf_Web

Når vi laver mad, sørger vi som udgangspunkt for, at råvarerne er tilpasset årstiden, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de råvarer, som vi bruger.                           Klik her for eksempler på menuer

FiskeT_Web

Ring eller send os en mail - og lad os hjælpe jer med at få en fantastisk dag på Energimuseet. Jonas Ljungmann er klar til at hjælpe.            Tlf: 9386 4211                                           Mail: jonas@energimuseet.dk