Konferencer &
møder

Ny luft og energi til jeres møde    

Hold jeres næste møde, konference eller virksomhedsdag på Energimuseet. Vi tilbyder unikke og inspirerende lokaler i idylliske omgivelser med Gudenåen som nabo og frem for alt, er vi centralt placeret i hjertet af Jylland. I samarbejde med Mefisto Aarhus laver vi med med omtanke på miljøet og med særlig vægt på de rigtige råvarer, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nyrenoverede lokaler.

Klik her for få inspiration til afvikling af konferencer og møder på Energimuseet     

Møde med indhold - vind og energi 

For mere inspiration til menuer  - se her

JA_Web

GARANTI FOR KVALITET

 

Jens Back  har ansvaret for køkkenet og  i samarbejde med en Lars Kyllesbech fra Mefisto i Aarhus, udvikler de menuer under overskriften bæredygtig kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis!

Borde_Web

MØDER OG KONFERENCER

 

Vi kan håndtere alt fra det lille eksklusive møde til større møder og konferencer, og vi har alt det av-udstyr der skal til. Hele arrangementet skræddersyes præcis til virksomhedens behov.

Ude_Web

NATUREN OMKRING OS

 

Vi tager gerne naturen i brug, når vi laver mad. Desuden er der også mulighed for at lave forløb, hvor mødedeltagerne aktivt deltager i madlavningen - både ude og inde.

Natur_Web

PERSONALEUDFLUGT

Trænger dine kollegaer til at kom­me ud og få en på opleveren? Vi kan tilbyde masser af sjove aktiviteter, lige fra rundvisninger og fysikshows til samar­bejdsøvelser omkring bålet i vores Energihave.

Personaleudflugt

Boeuf_Web

MADEN

Når vi laver mad, er råvarerne tilpasset årstiden, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de råvarer, som vi bruger.

Klik her for eksempler på menuer

FiskeT_Web

KONTAKT

Ring eller send os en mail - og lad os hjælpe jer med at få en fantastisk dag på Energimuseet.

Irene Bak Kristensen er klar til at hjælpe.  

Tlf: 9386 4211   

Mail: ibk@energimuseet.dk